Opgaver

Opgaver

Ombygning & tilbygning

Tømrermester Søren Bak_tilbygning_06

Læs om tilbygning og ombygning

Tagrenovering

Tømrermesteren Søren Bak_tag_09

Læs om tagrenovering

 

 

Ombygning og tilbygning

Ombygning & tilbygning

Går du med tanker om ombygning, tilbygning eller ny garage?

Hos Tømrermesteren Søren Bak arbejder vi hver dag med ombygning af eksisterende boliger, tilbygninger, f.eks. i form af et ekstra værelse, og opførelse af nye garager. Tømrermester Søren Bak styrer selv hele projektet fra start til slut. Det er din garanti for godt udført håndværk.

Se billeder af om- og tilbygninger

Én kontaktperson

Din kontaktperson er mesteren selv. Fra den indledende rådgivning til overdragelsen af det færdige projekt. Søren Bak tager sig af koordineringen med de andre håndværkere på opgaven, så arbejdet bliver udført godt, effektivt og lever op dine ønsker.

Ombygning

Hos Tømrermesteren Søren Bak har vi mange års erfaring med ombygninger. Det er vigtigt, at vi sammen tager alle aspekter i betragtning, inden vi sætter ombygningen i gang. Her bruger vi vores mange års erfaring til at rådgive dig til den bedste løsning målt på kvalitet og pris.

Eksempler på ombygninger

  • Køkken
  • Badeværelse
  • Renovering og udnyttelse af loft
  • Renovering og flytning af vægge
  • Kælder

Tilbygning

Det er en stor beslutning at udvide boligen med ekstra kvadratmetre. Derfor tilbyder vi at give dig uforpligtende rådgivning, så du er tryg ved at sætte opgaven i gang.

Vi er meget opmærksomme på, at det ikke kun er en byggeplads, vi arbejder på. Det er dit hjem – også under tilbygningen. Vi viser størst mulig hensyn med en ryddelig byggeplads og efterlader ikke byggeaffald.

Eksempler på tilbygninger

  • Ekstra værelse
  • Garage
  • Træterrasse
  • Boligudvidelse
  • Orangeri

Kontakt

Søren Bak

Tømrermester
Søren Bak
40 81 40 85
s.bak@c.dk

Se billeder

Tagrenovering

Tagrenovering

Overvejer du en tagrenovering?

Hos Tømrermesteren Søren Bak har vi mange års erfaring med tagrenovering af parcelhuse. Den erfaring bruger vi til at rådgive dig, så du får den bedste løsning.

Se billeder af tagrenovering

Valg af tagdækning

Alt efter tagkonstruktion kan du vælge mellem skifer, teglsten, betonsten, stålplader, eternit og tagpap. På et uforpligtende besøg snakker vi om dine ønsker, og vi inspicerer den nuværende tagkonstruktion, undertag og isolering. Under besøget rådgiver vi dig og kommer med konkrete løsningsforslag til tagdækning, udnyttelse af tagloftsrum og etablering af ovenlysvindue.

Undertag

Vi kontrollerer altid dit undertag, da det over årene bliver udsat for stor belastning. Slagregn, fygesne og vind kan skade undertaget. Hvis det nuværende undertag ikke er i god stand, vil udskiftning at undertag være en del at det samlede tilbud.

Loftisolering

I forbindelse med tagrenovering er det oplagt at efterisolere på loftet. Læs mere om dine muligheder for efterisolering under isolering.

Stormskade

De senere år har vi i Danmark været ramt af voldsomme storme, der har givet utallige stormskader på tagene. Hos Tømrermesteren Søren Bak er vi klar 24-7 til at rykke ud, hvis du får en stormskade.

Kontakt

Søren Bak

Tømrermester
Søren Bak
40 81 40 85
s.bak@c.dk

Se billeder

Døre og Vinduer

Døre & Vinduer

Trænger dine døre og vinduer til udskiftning?

Hos Tømrermesteren Søren Bak udskifter vi døre og vinduer året rundt i Vejle og omegn. Med afsæt i dine ønsker og vores produktviden, finder vi frem til de vinduer og døre, der passer bedst til dit hjem.

Se billeder af nye døre og vinduer

Valg af vinduer og døre

Vi rådgiver dig om valg af døre og vinduer og på et uforpligtende besøg, finder vi sammen frem til den bedste løsning. Samme dag måler vi op, så vi straks kan bestille vinduer og døre hjem, hvis du beslutter at vælge vores løsning.

I Tømrermesteren Søren Bak forhandler vi vinduer fra de danske vinduesproducenter Velux, Velfac, Rationel og Outline. Den høje kvalitet og deres kendskab til danske forhold sikrer, at du får den bedste løsning til en attraktiv og fornuftig pris.

Undgå ekstra udgifter

Vores svende er omhyggelige og forsigtige, når de udskifter døre og vinduer. Derfor undgår vi skader på lysninger og murværk, som ellers vil være en ekstraudgift i forbindelse med udskiftningen. Vores tilgang til arbejdet betyder, at du kan se det færdige resultat og nyde forbedringerne omgående.

Rengøring

Det kan være en stor udfordring at have håndværkere i ens private hjem. Derfor er vi omhyggelige med at rydde op og gøre rent efter os, så dine gener er minimale. Ved større opgaver kan vi ikke altid nå at skifte alle vinduer og døre samme dag. Som det sidste hver dag rydder vi op gør rent, så du ikke kommer hjem til rod og snavs.

Kontakt

Søren Bak

Tømrermester
Søren Bak
40 81 40 85
s.bak@c.dk

Se billeder

Isolering

Isolering

Vil du efterisolere loft eller hulmur?

Hos Tømrermesteren Søren Bak har vi det nyeste udstyr til efterisolering af loft og hulmur. Få en grundlig efterisolering og spar penge på din varmeregning. Søren Bak er certificeret energivejleder, hvilket er din garanti for bedste rådgivning om isolering.

Se billeder af efterisolering

Papiruld Danmark og ISOVER

Med det nyeste udstyr efterisolerer vi med kvalitetsprodukter fra Papiruld Danmark og ISOVER. Det er både din og vores garanti for, at isoleringen sætter et kraftigt aftryk på en faldende varmeregning.

Efterisolering af hulmuren

Du kan få efterisoleret hulmuren, uden det efterfølgende kan ses på huset. Vi borer i fugerne og blæser isoleringen ind. Når isoleringen er blæst ind, kontrollerer vi, at hulrummet er fyldt helt op, så isoleringen ikke kan falde sammen og efterlade en kuldebro.

Efterisolering af loft

En af de bedste investeringer i efterisolering er isolering af loftet. Gangbroen hæves, så der er plads til ekstra isolering. For at undgå vind ind under både den nye og gamle isolering, monterer vi en vindspærrer ved tagfoden.

Isoleringen blæses ind ved hjælp af det nyeste udstyr og ligger som et jævnt lag ud over loftet. Granulaten kommer i alle hulrum, som ellers er vanskelige at isolere. Det forhindrer kuldebroer på dit loft. Vi afslutter opgaven med en grundlig inspektion og kvalitetssikring.

Kontakt

Søren Bak

Tømrermester
Søren Bak
40 81 40 85
s.bak@c.dk

Se billeder