Om Søren Bak

Om Tømrermesteren Søren Bak

Søger du en dygtig tømrer?

Tømrermesteren Søren Bak er din lokale tømrer i Vejle, Grejs og omegn. Med erfaring siden 1999 rådgiver vi dig personligt, så du får den bedste løsning til den bedste pris.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

520x245_sølv_7-DK

Den personlige kontakt

Som kunde har du altid personlig kontakt til mesteren selv. Vi er en mindre tømrervirksomhed, og vi  sætter en ære i, at du er tryg fra start til slut.

Vi starter alle opgaver op med et uforpligtende besøg, hvor vi sammen går de forskellige muligheder igennem. Når vi har talt om fordele og ulemper ved de forskellige løsninger, kommer vi med en pris på opgaven.

Under arbejdets udførelse har vi en tæt dialog, så vi hele tiden sikrer, at du får den løsning, du drømmer om. Alle opgaver afsluttes med, at det færdige resultat inspiceres og godkendes af dig.

Er uheldet ude med stormskade eller indbrud, rykker Søren Bak ud 24-7 og hjælper når du har mest brug for det.

Se billeder af vores kunders løsninger

Lokal fagmand med stor erfaring

Tømrermester Søren Bak er udlært i 1987. I 1999 startede Søren Bak som selvstændig. Lige siden læretiden har Søren Bak fokuseret på det gode håndværk. I dag driver han sammen med 3 erfarne svende virksomheden, der har ”domicil” i Grejs nær Vejle.

I Tømrermesteren Søren Bak arbejder vi med opgaver for lokale, private kunder. Vi udfører også meget arbejde for lokale erhvervsvirksomheder, f.eks. service- og vedligeholdelsesopgaver. Nye kunder kommer hovedsageligt fra anbefalinger af eksisterende lokale kunder i Vejle, men vi udfører også mange opgaver for kunder i f.eks. Aarhus, Silkeborg og på Fyn.

Sætter pris på kvalitet

Hos Tømrermesteren Søren Bak har vi alle årene fokuseret på det gode håndværk. Det er årsagen til, at vi i dag især ”lever af” kundernes anbefalinger. Kyndig rådgivning og løbende dialog gennem hele opgaven er kendetegnende for vores tømrervirksomhed, som selvfølgelig altid overholder vores aftalte budget.

Kontakt

Søren Bak

Tømrermester
Søren Bak
40 81 40 85
s.bak@c.dk

Se billeder