Tømrermesteren Søren Bak ApS udvider ejerkredsen


Tømrermesteren Søren Bak ApS udvider ejerkredsen

Rasmus Dahlgaard er blevet en del af ejerkredsen i Tømrermesteren Søren Bak ApS. Den 24-årige tømrersvend har siden 12-års alderen drømt om et liv som selvstændig tømrermester. Den drøm går nu i opfyldelse.

– Rasmus er en dygtig, ambitiøs og ivrig ung mand. Han bestod tømreruddannelsen med en flot sølvmedalje. Den højeste udmærkelse man kan opnå, og allerede da han blev udlært i virksomheden for knap 3 år siden, spurgte han, om han kunne købe en del af virksomheden. Dengang synes jeg, det var for tidligt, men lige siden har Rasmus vist et stort gåpåmod, og at han har evnerne til at tage et endnu større ansvar. Det får han nu, fortæller tømrermester Søren Bak.

De traditionelle tømreropgaver som tilbygninger, ombygninger, nye vinduer, isolering og tagrenoveringer vil fortsat fylde en stor del af Rasmus Dahlgaards arbejdsdag. Men den nye medejer har allerede taget hul på nye opgaver som tilbudsgivning, kundekontakt, udviklingen af virksomheden og ikke mindst livet som selvstændig.

– Da jeg gik i 6. klasse, byggede mine forældre til vores hus. Jeg kan huske, at jeg pjækkede for at følge byggeriet og snakke med tømreren. Siden den dag har jeg vidst, at jeg ville være selvstændig tømrermester. Håndværket har altid fascineret mig, og jeg er stolt af, at Søren giver mig chancen som medejer, fortæller Rasmus Dahlgaard.

Tømrermesteren Søren Bak ApS beskæftiger i dag 6 mand. Det antal forventer de to ejere vil stige i de kommende år.

– Vi har ambitioner om at vækste forretningen, uden at det naturligvis går ud over kvaliteten. Vi er kendt for at gøre tingene ordentligt og for at have tid til kunderne. Vi har allerede travlt, og for at imødekomme efterspørgslen sigter vi efter at ansætte yderligere 3 – 4 medarbejdere i den kommende tid, fortæller Rasmus Dahlgaard og Søren Bak.

Rasmus Dahlgaard har i første omgang købt 15 procent af aktierne. Medejerskabet er en del af en langsigtet strategiplan, hvor han løbende overtager større ejerandele, således at han i 2026 står med 45 procents ejerskab.