Alsidig tømrersvend søges


Alsidig tømrersvend søges

I Tømrermesteren Søren Bak søger vi en dygtig og alsidig tømrersvend til forefaldende reparationsarbejde hos private. Du arbejder selvstændigt, er kvalitetsbevidst og kan lide en hverdag med forskellige tømreropgaver. Stillingen er på fuld tid, og kan du tiltræde straks, er det et plus.

Dine kvalifikationer
  • Du er uddannet inden for faget
  • Du er kvalitetsbevidst
  • Du kan samarbejde
  • Du er mødestabil
  • Du kan arbejde selvstændigt
Om Tømrermesteren Søren Bak

I Tømrermesteren Søren Bak arbejder vi med opgaver for lokale, private kunder. Vi udfører også meget arbejde for lokale erhvervsvirksomheder, f.eks. service- og vedligeholdelsesopgaver. Nye kunder kommer hovedsageligt fra anbefalinger af eksisterende lokale kunder i Vejle, men vi udfører også mange opgaver for kunder i f.eks. Aarhus, Silkeborg og på Fyn.

Hos Tømrermesteren Søren Bak har vi alle årene fokuseret på det gode håndværk. Det er årsagen til, at vi i dag især ”lever af” kundernes anbefalinger. Kyndig rådgivning og løbende dialog gennem hele opgaven er kendetegnende for vores tømrervirksomhed, som selvfølgelig altid overholder vores aftalte budget.

Sådan søger du

Søg stillingen ved at kontakte Søren Bak på +45 40 81 40 85 eller s.bak@c.dk